Achmea ‘s Agile Escaperoom (max. 10 personen)

* LET OP! VOOR DEZE GAME IS EEN MAXIMUM VAN 10 PERSONEN. DEELNAME IS PAS DEFINITIEF NA BEVESTIGING VAN NEVI.

Wil jij de beginselen leren van Agile, Scrum en Kanban?
Schrijf je dan in voor de Escaperoom. de game bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen. Het spelen van de Escaperoom duurt ongeveer 2 uur. Uiteraard afhankelijk van hoe snel je ontsnapt.

Via de Escaperoom leer je op een actieve en leuke manier hoe het werkt.
Het doel van de Escaperoom is om:

•de beginselen Agile, Scrum, Kanban te leren
•te reflecteren op de gedragingen van het team, met als basis de Agile-waarden en de principes
•aan teambuilding te werken
•lol te hebben, het is gewoon leuk om te doen

En daarnaast ontbreekt het competitie-element natuurlijk niet! Jij wil/kan toch zeker sneller ontsnappen dan de vorige teams?

De Escaperoom is opgezet voor beginnende Scrummers.
Heb je als beginnend scrummer al behoorlijk wat ervaring of loopt het al heel goed wat betreft de ingezette methodieken? Hoe teams samenwerken in de praktijk komt vaak 1 op 1 terug in de Escaperoom. Prima input voor verbeteringen in de samenwerking dus!

Eerdere deelnemers zijn zeer enthousiast!
Janneke van Daal-Maas, projectmanager en Scrum Master: “De Escaperoom heeft ons op een energieke manier -en in een snelkookpan- kennis laten maken met de beginselen van Scrum, waarbij we door samen te ontsnappen ook hebben kunnen werken aan teambuilding!”

Mark Spanjers, manager IT SAR: “Wat een enorm leuke en uitdagende manier om zowel aan teambuilding als kennisontwikkeling te doen en vervolgens vol met energie met verbeteracties aan de slag te kunnen gaan.”

Patricia Brands, Claimbehandelaar: “De Escaperoom was een leuke, leerzame en interessante manier om, via de Agile werkwijze, verschillende vraagstukken met elkaar op te lossen.”

Spreker(s)

Edwin Vos, Achmea

Edwin Vos, Achmea »

Lean consultant (Continu verbeteradviseur) / Agile coach, Achmea