Track Tools & Methods | Zakboek Aanbestedingswet, Visuall-Juris

We gaan een stapje verder ….

De Aanbestedingswet (Aw) en alle daaraan gerelateerde regels zijn complex om toe te passen en vaak lastig te vertalen in een klantvriendelijke werkwijze. Het ‘Zakboek Aw’ is opgesteld voor inkopers en professionals die niet-juridisch onderlegd zijn en tot 5 jaar werkervaring in het inkoopvak hebben. Deelnemers aan de Publieke opleidingen (Professional 1, Professional Verkort en Expert) van NEVI krijgen automatisch toegang tot het ‘Zakboek Aw’.

Maar het ‘Zakboek Aw’ kan ook ingezet worden voor maatwerk impactanalyses (1) of als basis voor een maatwerk kennisbank (2). Waarbij naast de algemene juridische informatie, ook uw eigen beleid, procesbeschrijvingen, werkinstructies en templates beschikbaar zijn.

Aan de hand van de juridische analyse van het ‘Zakboek Aw’ op posterformaat, laten de consultants van Juris en Visuall tijdens een interactieve workshop zien welke mogelijkheden er zijn om zo’n maatwerk impactanalyse uit te voeren. Daarbij leggen deelnemers zelf de relatie tussen proces en de wet- en regelgeving. Kortom wat moet doen, wanneer en hoe?

Het inzicht in de relatie tussen proces en regels helpt om risico’s inzichtelijk te maken. Met risico’s in het achterhoofd kunt u uw eigen digitale maatwerk kennisbank ontwikkelen.

Het dagelijks werk wordt makkelijker met het ‘Zakboek Aw’. Met één druk op de knop zijn voor u en uw collega’s de relaties inzichtelijk tussen wet en proces, hierdoor kan iedereen direct aan de slag met en is alle relevante informatie op één plek beschikbaar.

Spreker(s)

Rosalie van Oostrom, Juris/Visuall

Rosalie van Oostrom, Juris/Visuall »

Advisor Partner, Juris/Visuall
Emma Prins, Visuall

Emma Prins, Visuall »

Executive manager, Visuall