LOCATIE

CONGRES- EN EVENTLOCATIE GOOILAND
EMMASTRAAT 2, 1211 NG HILVERSUM
035 - 744 01 15

PARKEREN
De locatie ligt op 6 minuten rijden vanaf de A27. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren in de nabij gelegen ‘Parkeergarage Gooiland’. Deze bevindt zich op 150 meter lopen vanaf Gooiland.
Parkeergarage Gooiland, Koningshof 1, 1211 MH Hilversum 

OPENBAAR VERVOER
Gooiland is met openbaar vervoer goed te bereiken. De locatie ligt op 600 meter afstand van station Hilversum.

ROUTE
Vanaf de A27 neem je afrit 33 Hilversum en sla je linksaf de Diependaalselaan op.
Bij de rotonde neem je de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg sla je bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na circa 350 meter linksaf de Koningsstraat in. Na weer circa 350 meter zie je aan je rechterhand de ingang van ‘Parkeergarage Gooiland’ (onder de Albert Heijn). Verlaat de parkeergarage en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in en volg deze richting de rotonde. Na circa 150 meter bevindt Gooiland zich aan je rechterhand.

MEER WETEN OVER GOOILAND
Gooiland 
is in 1934 door de Nederlandse architect Jan Duiker ontworpen. Hij had een vooruitstrevende visie op architectuur. Karakteriserend voor het gebouw is de lichtinval, de openheid, de ruimtes die in elkaar overlopen en de lichte kleuren en natuursteen. Gooiland is een voorbeeld van het Nieuwe Bouwen en is sinds 1987 officieel een Rijksmonument.

Naast een prachtige locatie voor evenementen heeft Gooiland sinds kort ook een eigen hotel. En niet zomaar een hotel. Het hotel is namelijk het eerste Dutch Brand Hotel in heel Nederland! Het gehele hotel is opgezet met stoere, oer-Hollandse merken zonder poespas. De merken vind je dan ook overal terug in het hotel. Gooiland heeft partnerships met: Luxaflex, Auping, Gispen, Brabantia, Forbo, Sphinx, Philips en Hema.

Gooiland is een rijksmonument uit 1936. Het is een uitdaging om het energieverbruik te verlagen, een uitdaging die we maar al te graag aangaan. En met succes! We maken grote stappen en zijn daarmee koploper als het gaat om het verduurzamen van een monumentaal pand.

De locatie bevindt zich op loopafstand vanaf het centraal station van Hilversum en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie over deze bijzondere locatie en het verhaal daarachter.